Forza Malick of the Work Fellows

Malick

Malick is geboren op 23 oktober 2002 in Wijk bij Duurstede. Hij is een zoon van Tricky Donna of the Work Fellows en Trüffel aus Lühlsbusch. Het nest bestond uit twee teefjes, waarvan één zwart en één bruin, en vijf reutjes, waarvan één zwart en vier bruin.

De naam Malick betekent : mijn boodschapper in het Arabisch. Dit vonden wij heel toepasselijk voor een hond die hulphond zou worden.

Zoals gezegd is Malick opgeleid om hulphond te zijn. Na een jaar bij ons te zijn geweest hebben wij hem op 11 jan. 2004 ingeleverd bij het trainingscentrum in Valthermond om verder opgeleid te worden. De opleiding verliep voorspoedig en hij is geplaatst bij een cliënt. Dit liep helaas niet helemaal goed. Toen is Malick zes weken bij ons terug gekomen om een beetje verwend te worden en weer een goede werklust te krijgen. Vervolgens is Malick geplaatst bij een andere cliënt. Hij heeft daar een hele tijd goed gewerkt, maar door bepaalde omstandigheden is het opnieuw mis gelopen. Op 11 jan. 2006 is Malick afgekeurd als hulphond en op 16 januari weer heerlijk thuis gekomen om nooit meer weg te gaan.

Op 23 maart 2013 hebben wij helaas na een periode van afnemende gezondheid afscheid moeten nemen van onze lieve Malick.

Trüffel aus Lühlsbusch
 
Warringah's Cobb Cambremer Tom Cobbley of Charway 
Warringah's Whortleberry
Olive aus Lühlsbusch Romlund's Philiph
Yenny aus Lühlsbusch
Tricky Donna of the Work Fellows Glenin Tricky-Master Brandhams Showstopper
Rangeways Faith
Active Moreau of the Work Fellows Lejie Lady's Man
Donna of Heather Vicinity

 

Klik hier voor foto's van Malick