Show Nieuws Nakomelingen Maiti

My Bravehearts Labradors

26-08-12 : Bandhu werd in Rotterdam 4e in de jeugdklasse ! 

17-06-12 : De kampioenschapsclubmatch van de NLV te Bennekom. Sem deed mee, hij haalde een veelbelovend. En Bandhu vandaag een belovend. En ter aflsluiting van de dag deden we met z'n allen mee aan de nakomelingenklasse. Moeder met een aantal van haar pups. Daar werden we als tweede geplaatst.

06-05-12 : My Bravehearts Break Every Rule (Sem) is Beste Puppyreu geworden en My Bravehearts Gonna Have Fun (Bandhu) is als vierde geplaatst. En onze Youghky werd Beste Puppyteef en won daarna van haar broer en werd Beste Pup in Utrecht.

22-04-12 : My Bravehearts Gonna Have Fun (Bandhu) is Beste Puppyreu en ook Beste Pup geworden in Goes.

04-03-12 : My Bravehearts Whole Lotta Love (Youghky) is Beste Babyteef en ook Beste Baby geworden in Groningen.

My Bravehearts Labradors

Show Nieuws Nakomelingen Kieran

My Bravehearts Labradors

05-06-11 : Jolets Yano Yantar is 2e geworden met een VB in de puppyklasse. Zusje Jolets Tjarda Yantar kreeg ook een VB. Kleinzoon Fearghus Fallon v. Heeresteyn werd beste puppyreu en daarna beste pup.

13-02-11 : Let's Remind the Star of Dalwhinnie heeft in Rheinberg de eerste plaats met een uitmuntend gehaald in de tussenklasse. Tevens kreeg zij het VDH CAC.

05-09-10 : Let's Retrieve Again of Dalwhinnie (Gip) heeft in Nijmegen de eerste plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse.

24-04-10 : Scandica Join My Bravehearts Maiti (Maiti) heeft in Lingen de eerste plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse. Tevens kreeg zij het JeugdCAC.

 05-04-10 : Let's Remind Showgirl of Dalwhinnie (Caithlynn) heeft in Leeuwarden een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse.

07-03-10 : Belle Amie v. 't Bovenveen (Belle Amie) heeft in Groningen een derde plaats met een uitmuntend gehaald in de open klasse.

  My Bravehearts Labradors

Zie voor oudere uitslagen van nakomelingen het archief hieronder.

Klik hier voor het Archief