Show Nieuws Onze Roedel

13-07-14 : Onze Youghky en Chunky hebben vandaag meegedaan bij de DRC show in Stuhr (Duitsland). Chunky werd eerste in de puppyklasse. En Youghky werd eerste in de openklasse met VDH CAC en DRC CAC !! Ook werd ze res. beste teef. De keurmeester was mevrouw B. Ting.

04-08-13 : En dag twee in Bremen ging ook niet onverdienstelijk. Maiti kreeg een 3e plaats in de open klasse en Youghky werd 1e met VDH CAC in de tussenklasse !

03-08-13 : Maiti en Youghky hebben meegedaan aan de show in Bremen (Duitsland). Maiti kreeg een uitmuntend in de open klasse. Youghky kreeg een uitmuntend en een 2e plaats met Res. VDH CAC in de tussenklasse.

05-05-13 : Vandaag nogmaals naar Oldenburg voor dag twee. Youghky haalde weer een 1e plaats met een uitmuntend en het VDH CAC in de tussenklasse. En ook deze dag werd ze gekozen als Beste Teef met het CAC !! Maiti haalde ditmaal een 4e plaats met een uitmuntend in de open klasse. De keurmeester was Hans-Erhard Grüttner (Dld.)

04-05-13 : Maiti en Youghky gingen vandaag mee naar Oldenburg (Duitsland). Maiti haalde een 2e plaats met een uitmuntend en het Res. VDH CAC in de open klasse. Youghky haalde een 1e plaats met een uitmuntend en het VDH CAC, hierna werd ze ook nog Beste Teef met CAC !! Keurmeester was Tatjana Urek (Slo.)

08-09-12 : Youghky en Maiti zijn meegeweest naar de show in Krefeld (Dld.). Beide haalden een prachtig resultaat. Maiti werd 1e in de open klasse met het VDH CAC. En Youghky had een nog mooier resultaat. Zij werd 1e in de jeugdklasse met het VDH JCAC, daarna werd ze beste jeugdhond. Ze mag zich nu Rheinlandjugendsieger noemen ! En toen werd ze later ook nog BOB (best of breed) !! In de erering zat ze bij de eindselectie en zat ze bij de laatste zes !

06-08-12 : Een prachtige dag in Ochtrup vandaag. Onze Maiti is 1e geworden in de open klasse en kreeg het VDH CAC. Tevens werd ze gekozen als reserve beste teef en kreeg ze het Res. LCD CAC !! Dochter Youghky was ook mee. Zij werd 3e in de jeugdklasse ! Een dag met supermooie resultaten in toch wat minder weer (harde regen en onweer), maar dat mocht de pret niet drukken !

17-06-12 : De kampioenschapsclubmatch van de NLV te Bennekom en wij waren van de partij. Youghky werd vierde met een veelbelovend in de puppyklasse en een prachtig verslag. Maiti haalde een uitmuntend in de open klasse met een prachtig verslag. En ter aflsluiting van de dag deden we met z'n allen mee aan de nakomelingenklasse. Moeder met een aantal van haar pups. Daar werden we als tweede geplaatst.

06-05-12 : Een topdag vandaag in Utrecht bij de Kampioensclubmatch van de LKN !! Youghky (My Bravehearts Whole Lotta Love) is eerst Beste Puppyteef geworden met een veelbelovend. Daarna werd ze in de eindkeuring ook nog Beste Pup !! Ook hadden we Kieran weer eens mee. Hij stond voor de eerste keer in de Veteranenklasse en werd eerste met een uitmuntend !! Keurmeester van Youghky was A. Simons. Keurmeester van Kieran was O'Donoghue.

29-04-12 : Youghky heeft een tweede plaats met een veelbelovend gehaald in de puppyklasse in Lingen (Duitsland). Keurmeester was E. Deutscher.

04-03-2012 : Youghky is in Groningen Beste Babyteef geworden en ook Beste Baby. Keurmeester was R. L. Lehtonen.

05-06-11 : Regionale Kampioenschapsclubmatch van de NLV te Emmen, Maiti haalde een mooie uitmuntend in de open klasse. Keurmeester was Bruno Facq.

22-05-11 : Kringdag te Utrecht, Maiti stond vandaag voor het eerst in de open klasse. Totaal uit vacht, maar ach ... we doen gewoon gezellig voor de lol mee. Toch een mooi resultaat, een uitmuntend met een mooi verslag. Mevrouw L. Heron (GB) liet het volgende noteren :
Kind head. Excellent neck and schoulders. Good upperarm. Nicely boned. Good coat texture. Movement very good, Excellent.

10-04-11 : Maiti heeft in Oldenburg (Duitsland) een derde plaats met een uitmuntend gehaald in de tussenklasse. Keurmeester I. Beradze (CZ) liet het volgende noteren : Very nice bitch, very nice type, correct body, good movement, V3.

26-02-11 : Maiti heeft in Hoogstraten (België) een tweede plaats met een uitmuntend gehaald in de intermediare klasse, keurmeester was R. Stafford (UK).

13-02-11 : Maiti heeft in Rheinberg (Duitsland) een tweede plaats met een uitmuntend behaald in de tussenklasse. Daarbij kreeg zij het Reserve VDH CAC !

10-10-10 : Maiti heeft in Rostock (Duitsland) een derde plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse. Keurmeester Y. Jaussi (CH) keurde streng maar rechtvaardig.

05-09-10 : Maiti heeft op de Kringdag in Utrecht een vierde plaats met een uitmuntend gehaald in een zeer sterke jeugdklasse van 27 inschrijvingen. Keurmeester A. Brown (Ramsayville) liet het volgende noteren : Kind head, clean neck. Excellent forechest, schoulders + schoulderplacement. Good topline, tail + tailset. Good quarters + feet. Good coat. Moved well. 4 Excellent

 

04-09-10 : Maiti heeft in Kirchberg (Luxemburg) een vierde plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse.

08-08-10 : Maiti heeft in Springe (Dld.) een vierde plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse.

24-04-10 : Maiti heeft in Lingen (Dld.) een eerste plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse. Tevens kreeg ze het JeugdCAC !! 

27-02-10 : Maiti heeft in Rheinberg (Dld.) een derde plaats met een uitmuntend gehaald in de jeugdklasse.

 13-09-09 : Maiti heeft in Assen op de regionale clubmatch van de NLV een veelbelovend gehaald in de babyklasse.

22-05-09 : Kaylan heeft in Oldenburg (Dld.) een vierde plaats met een uitmuntend gehaald.

14-09-08 : Kaylan heeft in Zwolle een derde plaats met een uitmuntend gehaald.

22-06-08 : Op de clubmatch van de NLV heeft Kieran een uitmuntend gehaald. Kaylan kreeg dit keer een ZG.

27-04-08 : Kieran en Kaylan zijn vandaag naar de show in Genk (België) geweest. Kieran is Ambiorix Winner 2008 ! Hij werd eerste met een uitmuntend in de open klasse en werd daarna ook nog BOS / Beste Reu en kreeg het CAC !! Kaylan haalde een uitmuntend.

03-02-08 : Op de show in Emmen (keurmeester R. Lochs Romans) zijn er leuke resultaten behaald. Kieran kreeg een uitmuntend en de eerste plaats en werd Beste Reu !! Kaylan kreeg een uitmuntend en de tweede plaats.

08-07-07 : Kaylan is in Cloppenburg Vorzüglich 1 in de jonge hondenklasse geworden (1e uitmuntend) en heeft een VDH punt verdiend.

24-06-07 : Op de kampioenschapsclubmatch van de NLV in Bennekom hebben Kieran en Kaylan allebei een uitmuntend gehaald !

13-05-07 : Tweemaal als vierde geplaatst op de kringdag ! Kieran werd vierde in de open klasse en Kaylan vierde in de jonge honden klasse.

28-04-07 : Kaylan was vandaag mee naar Oldenburg (Duitsland), hier was een CACIB show. En hij heeft het fantastisch gedaan ! Kaylan is eerst eerste geworden in de tussenklasse, daarna werd hij beste reu en als klapstuk werd hij Best of Breed (BOB) !!!!! Hij heeft dus vandaag een Duits CAC punt, een VDH punt en een CACIB punt gescoord !!

Klik hier voor het Archief